1

Topic: Omlackering av flamencogitarr

Skulle behöva lacka om min flamencogitarr som fått repor i lacken, gjorde misstag att låna ut gitarren till oaktsam släkting. Egentligen bara framsida lock som behöver fixas. Gitarren som är en Francisco Navarro för runt 25000 har vacker shellack. Undrar också hur bra det blir till slut. Använder byggare olika typer av shellack? Vill gärna att samma typ av shellack ska användas som den som finns på andra delarna av gitarren. Är nu på jakt efter någon duktigt gitarrbyggare (gärna nära Uppsala Sthlm) som kan lacka om åt mig. Någon som har tips?
Ha det gott
Magnus

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/15/167615/klassiskgitarr.se/public_html/include/parser.php on line 791 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/15/167615/klassiskgitarr.se/public_html/include/parser.php on line 791

2

Re: Omlackering av flamencogitarr

Kolla med Lars Jönsson. Om inte han har möjlighet kan han säkert hänvisa dig vidare!

Lycka till!

3

Re: Omlackering av flamencogitarr

Tack! Har också fått tips nu om en Rickard Rolf/Magnus

4

Re: Omlackering av flamencogitarr

Bra! smile

Lycka till!

5

Re: Omlackering av flamencogitarr

Gitarren bör lackeras om av en erkänt duktig franskpolerare. Alex t ex är ju borta nu men försök satsa på ett känt namn. Jag håller med Joel, satsa på att ta tips från en av de kända om de själva inte har tid.