1

Topic: gitarr köpes

Gitarr köp…
Hej. Jag går första året på musikgymnasium i Lund och har växt ur min nuvarande gitarr. Jag spelar klassiskt och har funderat kring en Ramirez 125th Anniversary model. Problemet är att jag inte kan provspela gitarren då återförsäljaren ligger i Sörmland (själv bor jag i Skåne). Jag skulle vara tacksam för förslag på välsorterade butiker eller bra gitarrer till salu i Skåne.

2

Re: gitarr köpes

Om du kontaktar Sweadguitar och säger att du är intresserad av en Ramirez 125th Anniversary model och vill provspela den i Skåne, så kanske de kan komma med en lösning på det. Det skulle i alla fall bara kosta ett telefonsamtal att pröva den möjligheten.

Jag är också medlem i SGLS.
www.sgls.nu

3 (edited by martinjakubowski 2010-10-11 13:51:56)

Re: gitarr köpes

Hej!
Om du skulle kunna tänka dig en konsertgitarr byggd av likkanen så är du välkommen att höra av dig till mig. Jag bor i Helsingborg.
/Martin Jakubowski

4

Re: gitarr köpes

Hej. Jag har en Ramirez 1a, om det kan vara något för dig, den finns i Malmö
och du kan se annonsen på Blocket.
Mvh Werner

5

Re: gitarr köpes

Hej ! Jag har följande gitarrer på lager: Smallman (Johns Williams), Bernabe Concierto (Norbert Kraft), Humphrey (Duo Assad),  Ruck (Barrueco) och många andra fina gitarrer. Kan träffas i Skåne. Hör av dig på carsten@carsten.nu  Hälsningar Carsten Grøndahl, www.carsten.nu