1 (edited by Mårten Falk 2016-09-16 05:37:01)

Topic: En festival för Torres 200-års jubileum

Ja ber alla älskare av den spanska gitarren om hjälp. 2017 fyller Antonio de Torres 200 år. Jag gissar att vi är många som är tacksamma mot honom för hans geniala nytänkande, självuppoffrande arbetsdiciplin och hantverksskicklighet. Låt oss gå samman och ge honom en liten födelsedagspresent. Kickstarter fungerar så att om summan blir uppnådd så går projektet i lås. Om inte så betalas alla pengar tillbaka från Kickstarter. Man kan bidra med 500:- eller 1500:- . Festivalen kommer att lyfta fram gitarren på olika plan: konserter med Carles Trepat (som spelar på en original-Torres, så vitt jag vet är detta första gången i Sverige som publiken får möjlighet att höra en äkta Torres), Frederik Munk Larsen är en av Skandinaviens mest spännande gitarrister som spelar både den traditionella repertoaren och det allra nyaste. Vi kommer även ha seminarier och föreläsningar av gitarrbyggare och av experter på äldre tiders gitarrer. En viktig del i festivalen är det pedagogiska där vi kommer att ha masterclass men också en stor spelträff för unga gitarrister från Stockholms olika kulturskolor. Till sist kommer vi att ha seminarier om gitarrmetodik för gitarrlärare.
Alltså: hjälp till att göra detta möjligt! Hjälp oss hylla gitarren!
Vi behöver även hjälp med exempelvis sponsorkontakter och liknande så om någon vill hjälpa till rent praktiskt så är det högst Välkommet.
https://www.kickstarter.com/projects/18 … ish-guitar
Vänliga vibraton önskar Mårten

2

Re: En festival för Torres 200-års jubileum

Ett sätt att betala via Kickstarter i mobil eller padda: Ta hem appen Kickstarter, starta den, skapa ett konto genom att logga på via Facebook, sök i appen på Torres, hitta Mårtens Torresfestival, betala via kreditkort. Om man betalar 500 kronor får man sitt namn som sponsor på baksidan av programmet, och om man betalar 1500 kronor så får man även biljetter till hela festivalen.

Jag är också medlem i SGLS.
www.sgls.nu