1 (edited by julianbreamsåklart 2016-07-03 07:31:30)

Topic: Äntligen ett nagelmedel som funkar för mig OBS Tips inte försäljning!

Tänkte att de flesta kollar annonserna så även om jag borde posta på annat ställe så gör jag det här iaf eftersom det är av allmänt intresse.
Jag har de senaste åren fått tunna lättsprickande fransande naglar och har prövat Superglue med kinesiskt silke, kalktabletter, vitaminer, Miros's oljor, Flexinail och jag vet inte vad, men så tipsade Börje Sandqvist mig om en lack som liksom binder ihop nageln. Nu har jag perfekta hållbara naglar efter en månad - så jäkla kul att kunna spela ordentligt igen utan att bli avbruten av veckor utan t.ex tumnagel.
Finns på Kicks och heter Depend Overnight Strenghtener - rosa lack som man sätter på under natten och tvättar av på morgonen.

2

Re: Äntligen ett nagelmedel som funkar för mig OBS Tips inte försäljning!

Tack för det tipset! Det var efterlängtat.

Sommarhälsningar från Maria

3

Re: Äntligen ett nagelmedel som funkar för mig OBS Tips inte försäljning!

Det är otroligt - nu har jag använt lacken i 2 månader och har t.o.m. jobbat och påtat i trädgården - förr har naglarna rykt direkt eller spruckit. Nu är de perfekta och jag behöver inte ens polera dem hela tiden.
De är både tjockare och slätare nu, alla dumma ojämna räfflor är borta och de är mycket snyggare i färgen. Ser ut som i tonåren.