1

Topic: Julmusik på klassisk gitarr! - Det är en ros utsprungen

Jag söker ett gitarrarr. för det är en ros utsprungen, är det någon som sitter på ett bra arr och kan dela med sig?

2 (edited by Sten 2014-12-17 09:52:19)

Re: Julmusik på klassisk gitarr! - Det är en ros utsprungen

Hej David!

I boken Altgitarren av Per-Olof Johnson finns ett arr av "Det är en ros utsprungen" av P-O Johnson på sidan 168. Det går bra att spela på gitarr med eller utan capo tasto. På sidan 169 finns också variationer på detta stycke av P-O J.

Boken Altgitarren hittar du online på altoguitar.com (gratis medlemskap), Downloads, Resources, Altgitarren online. Gå till sista posten i tråden där aktuell länk finns. Eller ta länken direkt:

https://www.cloud.sfr.fr/?shareObject=8 … 6dbc107b24

När du har kommit fram, klicka först på "Altoguitar". Då får du upp två pdf-filer, och den högra innehåller de mejl som visar att vi har rätt att publicera boken online, och den vänstra är själva boken. Klicka på den vänstra och sedan på på "Télécharger" som betyder "ladda ner" på franska. Boken tillhandahålls vänligen av Christophe Han i Frankrike. Han är framstående medlem av altoguitar.com.

Sten

Jag är också medlem i SGLS.
www.sgls.nu

3

Re: Julmusik på klassisk gitarr! - Det är en ros utsprungen

Tack så jättemycket Sten!

4

Re: Julmusik på klassisk gitarr! - Det är en ros utsprungen

Det finns även en bok av Ulf G Åhslund som heter God Jul har jag upptäckt, där finns det många småstycken på nybörjarnivå , men man kan lätt använda dom som skelett till ett eget arrangemang!